Amerongen

FOCUS OP IL SOGNO - ZUYLESTEIN

Alweer bijna 14 jaar geleden zijn wij onze winkel gestart aan de Overstraat 22 in Amerongen. Met onze Italian Conceptstore hebben we invulling gegeven aan onze ambitie om meer mensen te laten genieten van hetgeen Italië te bieden heeft. 

In de zomer van 2016 startten we naast de winkel ook het restaurant op Landgoed Zuylestein, dat bleek vanaf dag 1 een doorslaand succes. Deze ontwikkeling heeft uiteraard veel aandacht van ons gevraagd en zal dat blijven doen, wat helaas ten koste gaat van de winkel.

Naast Il Sogno - Zuylestein zijn er ook nieuwe uitdagingen bij gekomen; ontwikkelingen op en rond het landgoed en omtrent de kerst- en relatiegeschenken. Hier willen we ons graag 100% voor kunnen inzetten.

Het is dan ook met pijn in het hart, maar met volle overtuiging dat we besloten hebben om al onze tijd en aandacht hierop te richten en afscheid te nemen van de winkel. Per 1 maart 2018 hebben wij het pand overgedragen en is Il Sogno aldaar dicht.

Maar niet gevreesd, een belangrijk deel van het aanbod blijft voor Amerongen en omstreken behouden. Maarten Hartog zal op dezelfde locatie, na een korte verbouwing, een nieuwe winkel gaan openen waar je terecht (blijft) kunnen voor koffie, ijs en meer. De naam: Lokaal22. Blijf op de hoogte via http://www.lokaal22.nl

Hartelijke groet,
Carolien en Jorg Arends

 

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!