Cursus Italiaans voor gevorderden

Benvenuti al corso d'italiano presso Il Sogno!

Il Sogno organiseert in Amerongen diverse cursussen Italiaans, zowel voor beginners als gevorderden.

Komend jaar zullen de cursussen Italiaans voor gevorderden (d.w.z. mensen met al enige kennis van de Italiaanse taal) plaatsvinden op dinsdagavond en woensdag- en vrijdagochtend aan de Overstraat 22 te Amerongen. De cursussen bestaan uit 30 lessen en loopt van eind augustus/begin september 2017 t/m ongeveer eind mei 2018, waarbij we rekening houden met de schoolvakanties.

De nadruk ligt tijdens de cursus op de spreekvaardigheid. Uiteraard wordt er ook gewerkt aan het krijgen van een gedegen grammaticale en vocabulaire basis. Regelmatig wordt er door o.a. spelletjes en geluid- en beeldfragmenten voor de nodige afwisseling gezorgd. De groepen zullen klein blijven, maximaal ca. 10 personen, zodat iedereen voldoende kans krijgt het Italiaans te oefenen.

Er wordt gewerkt met verschillende boeken: Un Giorno in Italia 1 of 2 en, afhankelijk van de groep, Domani 1. Je leert niet alleen de taal, maar ook meer over La Bella Italia zelf!

De kosten voor de cursus voor het gehele jaar (30 lessen) bedragen € 580,- (incl. 21% BTW), excl. de kosten voor het cursusboek (ca. € 30,-).

Om het juiste niveau te bepalen, en dus de juiste groep, is voor degenen die al enige kennis van het Italiaans hebben een intakegesprek noodzakelijk. Wij toetsen tijdens een informeel gesprek kort je kennis van de Italiaanse taal en bepalen aan de hand daarvan in overleg het niveau en de dag waarop je de cursus kunt volgen.

We hopen je enthousiast te hebben gemaakt voor het volgen van een cursus Italiaans voor gevorderden. Indien je je wilt aanmelden, stuur je een mail met je gegevens naar carolienlolkema@ilsogno.eu. Ook voor eventuele vragen of het aanvragen van een overzicht met lesdata kun je daar terecht.

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!