Il Sogno - Zuylestein

In de monumentale Portierswoning van Landgoed Zuylestein is Il Sogno dit nieuwe initiatief gestart. Het is een unieke plek waar je heerlijk zittend aan de bosrand geniet van bijvoorbeeld Italiaanse koffie, een lunch of een glas Italiaanse wijn met heerlijke antipasti. Ben je van plan te komen met een groter gezelschap, dan ontvangen we graag een reservering.

Let op: van 30 mei t/m 5 juli zijn we gesloten i.v.m. de verbouwing van de keuken. Voor besloten gezelschappen zijn er mogelijkheden op andere locaties op het landgoed. Neem daarvoor contact met ons op via info@ilsogno.eu.

Koffie & taart
We serveren met veel liefde de heerlijkste Italiaanse koffie met taart van de plaatselijke bakker Overeem of een zelfgebakken taart van het seizoen. Reserveer >

Lunch 
De basis voor de lunch zijn de biologische geteelde groenten uit de moestuin van het landgoed in combinatie met producten van lokale leveranciers. Hiermee bieden we een wisselende kleine kaart met broodjes (focaccia), soep en een salade van de dag. Reserveer >

High Tea
Vanaf 14.30 uur serveren we high tea (alleen op reservering). Deze bestaat uit: onbeperkt losse thee, glas versgeperste jus d’orange, diverse kleine focaccia, scone met zelfgemaakte jam en clotted cream, frittata (Italiaanse eiergerecht), fruitsalade met zelfgemaakte granola, stukje appeltaart en diverse Italiaanse zoete lekkernijen. Minimaal aantal deelnemers: 4. Prijs: € 17,50 p.p. Reserveer >

Borrel 
Sluit je middagwandeling bij ons af met een glas Italiaanse wijn en antipasti (Italiaanse borrelhapjes). Reserveer >

Pizza (binnenkort)
Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de bouw van de keuken met bijbehorende steenoven, voor de lekkerste Italiaanse pizza's.

Activiteiten
Regelmatig vinden er leuke activiteiten en evenementen plaats. Deze kondigen we via onze nieuwsbrief en sociale media aan. 

Zakelijke bijeenkomsten
Il Sogno - Zuylestein is een unieke plek voor de organisatie van uw zakelijke bijeenkomst. Laat uw gegevens hier achter en ontvang direct de brochure (pdf) met beschikbare locaties en mogelijkheden.

Particuliere bijeenkomsten
Landgoed Zuylestein is een unieke plek voor een besloten feest, receptie of partij. We kunnen daarbij gebruik maken van diverse locaties op het landgoed. Interesse? Laat uw gegevens hier achter en ontvang direct de brochure (pdf) met beschikbare locaties en mogelijkheden.

Winkel
In 'de oude wachtkamer' is er een klein informatie-  / winkelgedeelte, met o.a. wandel- en fietskaarten, (kook)boeken en andere leuke landgoed gerelateerde artikelen. 

Vacatures
Klik hier voor actuele vacatures. 

Adres en openingstijden
Il Sogno - Zuylestein (Portierswoning)
Rijksstraatweg 3 (langs N225 en fietspad, tussen Amerongen en Leersum)
3956 CH Leersum
OPEN: wo t/m zo van 10-21.30 uur (gesloten van 30 mei t/m 5 juli)

* Er liggen gratis 'wandelplacemats' voor je klaar in onze winkel in Amerongen met een mooie wandeling (10-15 min) naar Il Sogno - Zuylestein. Leuk om te combineren!

  • Risotto!

    Eén van onze favoriete gerechten uit Italië is risotto. Er is niet veel nodig om een lekkere risotto te maken, vooral een beetje geduld. We hebben nu een zeer uitgebreid assortiment om risotto te maken. Lees ons basisrecept en ga aan de slag!